Post by thopicycono on Feb 20, 2022 15:41:28 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hero Wars – Fantasy Battles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hero Wars – Fantasy Battles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi mnoge sve ▞▞▞
▞▞▞ Hero Wars – Fantasy Battles 2022 version ▞▞▞
Svaki put kad kliknem na link s događaja na facebooku, nisam ga mogao otvoriti putem svoje aplikacije. Molim te popravi
Lažno oglašavanje, reklamirano kao tower game, ali nema igara na tornju nakon sat vremena igranja patetične kampanje
Hero Wars – Fantasy Battles Igranje uloga nogv
Igra je zabavna i zarazna ako volite skupljati i izjednačavati heroje za pvp borbe i arene. Ima elemente paytowin-a (ptw), ali u isto vrijeme daje puno resursa za održavanje niveliranja i stjecanja heroja i titana. Želite li ubrzati proces (ptw) ovisi o vama, ali nije potrebno jer je smještaj u pvp-u i arenama prijateljski. Sviđa mi se igra i stalno dodavanje sadržaja za freetoplay igrače.
Činilo se da radi dobro. Nisam mogao podnijeti da gledam kako lik samo hoda i bori se bez mog doprinosa. Igrao se kao dosadan crtić. Možda bi bilo bolje, ali činilo se kao bezumno gubljenje vremena, ali bez zabave drugog bezumnog gubljenja vremena.
Previše limita za igranje ako ne platite.
Mogla bi biti zabavna igra ako je tutorial ikada završio...... doslovno ne igrate otprilike 45 minuta. Najteže igre na svijetu traju 2 minute
Hero Wars je odlična igra! Tužno je reći, ali ako želite uspjeti, morat ćete potrošiti. To nije besplatna igra.
Ne F2P. Tisuće košta kako bi vaši heroji ili titani bili dovoljno jaki da se rangiraju.
Ovo nije puzzle igra koja je reklamirana. Ja sam na razini 7 i još uvijek ne znam što učiniti osim "kliknite gdje mi kaže" tako da još uvijek nisam siguran u čemu je poanta. Druge recenzije spominju igranje godinama, tako da očito ima više od toga, ali to nije ono što sam tražio. Niska ocjena je zato što to nije ono što se reklamira, a ne zato što to nije moja šalica čaja.
Potpuno zamrzavanje igre tijekom hidre bitke dva puta zaredom. Razočaran.
Ova igra je prilično zabavna, sviđa mi se raznolikost heroja, grafički stil i različiti ograničeni vremenski izazovi. Međutim, oglasi su jako obmanjujući - postoji samo jedna razina tipa zagonetke na početku što me jako nervira. Također je teško napredovati bez trošenja novca, i to ludih iznosa. Današnji "specijal" iznosi više od 200 NZD! Ne bih to platio za punu PS4 ili PC igru! Također je nemoguće izjednačiti više od 6 ili 7 heroja - nikada nećete imati dovoljno novca ili vremena.
Igra je super, ali se stalno zamrzava.
To je dobra igra i vrlo zarazna. Ali problem je u tome što se oglas za igre automatski instalira na moj telefon bez mog pristanka. To nije samo jedan oglas, već više oglasa. Igra se stalno zamrzava na mom telefonu i iz nekog razloga je zeznula ekran osjetljiv na dodir na mom telefonu. Već sam morao 3 resetirati na tvorničke postavke.
ova igra zabavna jer ja kad sam usla bijo mi crveni zid😠😠😠😠😠😠😠😐😐😐😐😐😐😐 😈😈😈😈😈😈😈😠😠😠😠😠😠😠😐😐😐😐😐😐😐 😈😈😈😈😈😈😈😬😈😈😬😈😈😬.....
Sjajno
Cool Je
Ratnici, pozdrav💪 Za one koji već imaju negativnu točku gledišta, ako niste spremni usrećiti se(), ne pokušavajte to progurati.. ovo je dio vaše vlastite zagonetke🥸💪. Vaša je prava odluka da vam se sviđa ili ne sviđa🥳 Devs su zakoniti i transparentni, i ovdje vam dajem svoje povratne informacije. Iako ću biti odsutan, stižu vrlo uzbudljiva ažuriranja 😌 Pozdrav. p.s. Nisam član dev tima 😝
Igra je dobra, a događaji cool. Ali poslužitelj igre nije dobar, uvijek ne daje internetsku vezu dok sve ostale igre i aplikacije dobro reagiraju ako nastavi, bit će teško odabrati ovu igru od ostalih igara
Slažem se da ova igra nije poput reklama. Oglasi čine da se čini kao puzzle igra, a mame vas time što ste nesposobni u reklami, pa preuzmete igru da biste je konačno riješili. Igra izravnava i oprema vaše heroje da se automatski bore. I to je kockanje. Svačija misija je povlačenje automata. Hoćete li dobiti predmet koji vam omogućuje dolazak na sljedeći automat? Ili možete platiti novac da biste došli do sljedećeg višeg automata. Nisam rekao da slotovi nisu zabavni.
Od nedavnog ažuriranja 3. studenog 2021., više nisam mogao koristiti aplikaciju. Svakih 10 sekundi se sam zatvarao!
Vrlo zabavna igra. Navučen sam otkako sam prvi put počeo igrati. Dodatak je bio pogrešan jer igra nije bila ništa poput dodatka. Ali drago mi je što je bolje od dodatka.
Stope pada suuuuuuuuuuuuuuuck. Razumno zabavna igra, ali čini se da su stope pada sve gore što duže igrate. Vaši likovi prilično brzo stagniraju. Također sam napravio jedan od besplatnih gem izazova gdje morate preuzeti drugu igru. Kreteni su uskratili moje dragulje nakon što sam proveo vikend igrajući drugu dosadnu igru. Također se isplati igrati.
Lažna reklama. Dosadna igra
Hero Wars 롤플레잉 sivk
Slažem se s gledanjem reklama da dobijem stvari... koje su besplatne za igranje... ali nemojte mi davati oglase bez očitog gumba za zatvaranje. Moram zatvoriti igru da izađem iz oglasa.
Super zabava ubojica vremena. Udari za igru.
Super igrica, sviđa mi se ☺️
Kao i obično, nije ništa poput reklama, jedva igra, hvatanje novca bez duše ili originalnih ideja i bez zabave (osim zagonetki koje morate igrati ostatak igre da biste ih otključali, koje su u redu)
Ova igra je sranje. Skinuo sam ga i već traži da se ažurira, ali mi ne daje ni mogućnost ažuriranja.....uh
Okej igra, u redu grafika, laka za učenje i igranje
Hero Wars – Fantasy Battles ভূমিকা নিয়ে খেলা mmf
Nemojte me krivo shvatiti igra zaslužuje 5 ili čak šest zvjezdica. Rukovanje igrom je odlično, problem s igrom je cijena zlata potrebna za nadogradnju svakog heroja i predmeta koji želite koristiti. Gledam videozapise na dnevnoj bazi i sve što radim je kupovati zlato, a još uvijek nemam nadograđenu svu opremu svojih likova. Ponavljanje opreme za nadogradnju za nove heroje. Ne mogu naprijed jer morate ponavljati razine kako biste nabavili opremu za nove heroje. Teško je ići naprijed kada morate ponovno igrati i
Upravo sam preuzeo igru i kad otvorim igru da je igram, piše ažuriranje igre koju sam upravo preuzeo najnoviju verziju
Lagginh i traje predugo za učitavanje... pa ga morate ukloniti
super
Hero Wars – Fantasy Battles Rollimängud irlm
To je dobro osmišljena igra. Lako za shvatiti. Malo grind bez plaćanja, ali to je sve besplatno za igranje igrica. Volim to!
Sjajna igra 👌
Lijepo
Vrlo zarazna i zabavna za igru.
Mogu igrati samo oko 15 minuta prije nego što budem prisiljen izaći i ponovno pokrenuti igru.
Reklama za ovu igru govori da je ovo puzzle igra, ali uopće nije! Zagonetke koje se reklamiraju brzo nestaju. Trebali bi ili napraviti igru koju reklamiraju i izbaciti cijeli RPG ili se riješiti zagonetki i reklamirati pravu igru. Kako jest, to je čista prevara!
Fruit Nibblers Puzzle mwlw
Nakon što sam igrao ovu igru više od godinu dana, sada sam potpuno razumio što trebam učiniti i da sam imao priliku ponovno pokrenuti stvari bi učinio drugačije. Pozitivne točke su upoznavanje novih igrača koji postaju vaši prijatelji, donošenje ispravnih odluka i zadovoljstvo u pobjedi kao pojedinac i tim, igra prilično pouzdana bez pada. Loše točke su da morate redovito trošiti gotovinu da biste napredovali mnogo brže. Također, način heroja je gutanje novca jer su njegove nagrade puno bolje od besplatnog
S zatvaranjem Dragonsoul-a tražim sličnu igru koja će mi zauzeti vrijeme. Ova igra je prilično dobra, ali mrzim činjenicu da ne mogu premotavati borbe naprijed ili napadati one koje su već poražene bez plaćanja gotovine - nemam problema s novcem podržati Devs, ali to moram učiniti po izboru, a ne biti prisiljen u njega samo da otključam VRLO osnovne funkcije, nemam vremena gledati borbe u 3 runde iznova i iznova. Potencijal postoji, ali za mene ću potražiti negdje drugdje kako bih potrošio nebrojene 100s koje sam uložio u Dragonsoul.
Radite cool igru
Dobra igra
Dobra igra je igrala prije nego što je bila spora i puno zaostajala, ali sada igra puno bolje od dobrog momka.