Post by thopicycono on Feb 20, 2022 15:50:30 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Christmas Fever Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Christmas Fever Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije generator vse ▞▞▞
▞▞▞ Christmas Fever Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Ne daje denarja, ko dosežeš raven.
Zelo slabo
Res zabavna igra. Eden najboljših, kar sem jih igral.
lepo
To je odlična igra. Oglasi so popolnoma razumni!!!!!! Super všeč!!!! Po večdnevnem igranju zakaj večkrat na noč zmrzne?? Večkrat ga je treba zapreti!!!!!!!! Kaj se dogaja s stopnjo 416. ? Popolnoma se ustavi!!!! Pomoč!! Še vedno ni popravljeno, ima še kdo to težavo? Zaklene se na ravni 416.
Video posnetki ne prihajajo več v igro in ko pridem do ribjega dela igre, ga ne morem prenesti. Naredil sem vse in mi ga ne dovoli, zapravil sem svoj čas za to igro!!! !
Všeč mi je ta igra in ta igra ni na spletu.
všeč mi je
Christmas Fever Cooking Games არკადული irc
Obožujem to igro, hvala
Všeč mi je ta igra, ker zame ni bilo nobenih dodatkov, vendar sovražim dejstvo, da je časovna omejitev zelo stresna in dosegel sem šele 7. stopnjo, ker ko sem bil na ravni 7, nisem mogel storiti ničesar, kar sem moral odstraniti igra ampak dobra igra.
Ne morem priti na raven, ker ni dovolj strank. res?
Mene je bolela glava.
Tuning Club Online রেসিং bpm
To je ljubka igra
Obožujem kuhanje 😋 in to je enostavno igrati, vendar mislim, da je potreben napredek 🙂
😃😃😂😂😁
Morate odpraviti težave z igro...posodobil sem igro in odpeljala me je do drugega tovornjaka.....Bil sem na tovornjaku za torte z zrezki, potem ko sem jo posodobil, me je odpeljal do tovornjaka s purani in pecivo....popravi te težave....izgubil sem vse kovance.....
Zaenkrat se zdi kul, vedno so mi všeč igre, ki ustvarjajo igre
Super fantastična neverjetna Vrhunska odlična igra Zelo zelo 😝😝😋 super igra Lepa in odlična igra Zelo sem vesel, da vidim to igro in se zahvaljujem vsem režiserjem iger 😁😁😁
Odlična igra
Še vedno pa je dobro, da nisem vstopil v več nivojev..bom kasneje videl kako bo
Tako kul je
precej dobro
To je odlična igra, vendar bi rad imel priložnost izvajati ravni, da bi dobil dodaten denar. Tudi nove restavracije se pojavljajo predolgo.
Lepa izkušnja s to igro.
obožujem to igro
moni
Všeč mi je igra, pomaga služiti strankam in glede na to, kako so prišli, daje veliko kovancev, priporočam to igro
Lepa igra 👌😘
Obožujte igro!
Christmas Fever Cooking Games Arkádové npz
Všeč mi je ta kuharska igra
MISLIM, da je zabavno, vendar mi postane zelo težko. Ampak še vedno všeč!!! 😉🐴
Ta igra je odlična, dokler ne pridete do drugega sveta na 100 stopnjah. To igro sem ocenil zgodaj in se vrnil, da bi jo uredil. Sprostitev hrane ni tako gladka kot prejšnje ravni, ki povzročajo zamude, in v ravneh 90-ih, brez zamud pri sproščanju in v celoti nadgrajenih, vam pove, da vam ni več strank. Mora biti razlog, da preprosto vzamete svoje dragulje. Počasno delovanje ali kaj podobnega.
To je zelo..... Lepa igra Všeč mi je 😍😍😍
👌
Christmas Fever Cooking Games Arkadspel hpdy
Kdaj bo prišel nov svet
Ta igra je zasvojena, toda vprašanje je, zakaj ne morem vstopiti v naslednji/novi svet?
Obožujem to igro, najboljšo igro vseh časov
super preživeti čas zabavno
v tej fazi še ok
Tako ljubka 💓🙂 igra, ko sem opravil več stopenj, je postalo težko, vendar sem poskusil in zmagal sem na vseh ravneh, tako da mi je bila ta igra všeč
Lepa igra
Christmas Fever Cooking Games ארקייד lsey
اللعبه بطيئه جدا في أحدث وأسرع منها كتير جدا
🤩🤩🤩 se ne pridružim
Zaenkrat je ta igra briljantna. Zelo zahtevno, ko nadaljujete skozi stopnje. Moram priznati, da je to ena najboljših kuharskih iger, kar sem jih igral do sedaj. Tudi ne veliko oglasov, tako da je to bonus.
Zelo slaba igra