Post by thopicycono on Feb 20, 2022 15:53:35 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fruit Block Friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fruit Block Friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code mnogo kristala ▞▞▞
▞▞▞ Fruit Block Friends 2022 version ▞▞▞
Bilo je izvrsno. Dok nešto ne promijenite. Sada ne dobivam kupljene pločice. Kada idem kupiti pločice za svoje slagalice, ne dodaje se ostalim pločicama koje sam nakupio u dobicima. Popravi to. Ili ću promijeniti igru. Zove se Puzzle Pieces not tile.
Tek sam počeo igrati i stvarno uživam. Neće prestati igrati. Preporučam i svidjet će vam se također. Pokušajte i vidite što mislite.
Fruit Block Friends 休閒 ogh
Kao i grafika igre i likovi. Volite zagonetke, različite igre, igranje od ožujka.
Put do mnogo oglasa!!!!!!!!!!!! Vrlo iritantno
Ne razumijem upute
Nivoi napreduju, ali nemojte biti toliko teški da se to ne može riješiti.
Nakon toliko ploča prestaje postavljati slike
Najgora igra koja mi se ne sviđa u početku stvarno sam uživao u igri, ali na visokim razinama miniraju cijelo vrijeme i neće vam uspjeti razina ako igrate online previše oglasa ako igrate offline oni će minirati cijelo vrijeme
Mogu li spremiti razinu na kojoj se nalazim na sljedećem uređaju i preuzeti s te razine na novom uređaju
Super igra
Iritantna pjesma i animacija, ali dobre zagonetke.
Moto Rider GO: Highway Traffic રેસિંગ iing
Nastavlja se zatvarati!!! Molimo vas da riješite ovaj problem.
Fruit Block Friends Casual jmmt
Supe igrica
Super iskustvo u ovoj aplikaciji. Vrlo dobro. Ali oglašavanje je također više.
sjajna igra
Volite ovu igru. Potrebna je sreća, strpljenje i lukavstvo.
Sviđa mi se igra, ali kada se spusti na novu razinu koju nikad prije nisam igrao s novim stvarima, ne pokazuju kako se igra, na primjer daju primjer kako to ide kao i druge igre, molim vas poboljšajte je, ali drugo pametno volim igru, na razini sam 853.....
Igra je zanimljiva jer dolazi s otključavanjem do 15 faza za igranje druge puzzle igre u istoj igri. Vau! To je cool!
Dobra ali jako mnogo reklama
Sviđa mi se ova igra, slagalice su sjajne.
Bilo je sjajno, ali sada ne mogu otvoriti nijednu zagonetku.
U redu je, ali mnogi oglasi se stalno pojavljuju
Volim ovu igricu ali.....! Kad sam došao do razine 204, prestalo je.
Uživajte u tome da nije nemoguće pobijediti razine, no kaže da su zagonetke spremne za napraviti, ali postoji samo nekoliko komada.
Aplikacija se srušila kada završite razine
Zagonetka 113 i 114 ne mogu završiti. Našao sam bolju igru pod nazivom bird Papa
Lijepa igra...uživam. ali ima puno dodatka.
volim ovo
Super igra, jako lijepa, sviđaju mi se zagonetke. jako me zanima igra.
Za sada dobro.treba više razina.sjajna igra.
Ovu igru igram oko 20 minuta. Zabavno je i sviđa mi se, ali ima previše skočnih prozora.
Vrlo opuštajuće, dobra igra
Sviđa mi se ovaj aap ovo je jako lijepo, navukla sam se na njega i nema reklama i nema gubljenja vremena, a slagalica je najbolja i moja omiljena najbolja je ova igra koja se zove igra.
Igra je zabavna, ali mi neće učitati zagonetke.
Fruit Block Friends Gelegenheitsspiele glxq
Igra je zabavna, međutim, čini se da nema kraja. Čini se da nema razina. Male zagonetke nisu zabavne jer su komadići tamni na tamnoj pozadini što ih čini vrlo teškim za vidjeti.
Previše reklama
Sviđa mi se ova igra jedino što nije u redu je što ne dobivam nijednu mini igricu što je razlog zašto sam je instalirao. Igrat ću još nekoliko igara ako nema mini igrica, deinstalirati ću je.
Ugodan
Nema dovoljno zagonetki na koje morate predugo čekati da dobijete još zagonetki
Nema dijelova slagalice već tjednima. Čini se da je problem u tijeku. Ljubazno popravi
Igra se stalno zamrzava i ne mogu je igrati. Trenutno imam 2 zagonetke koje se ne otvaraju. Vrlo razočaravajuće pa ću ga vjerojatno deinstalirati.
Volim igrati ovu igru, ALI je mnogima štetna nakon svake razine, užasna je, grozna je.... Molim vas promijenite ovo!!!!
Zabavna igra Uživam u zagonetkama i razumnoj količini dodataka
Zapeli ste na razini 9 i nemate vodiča za nastavak. Niti bilo koja opcija za povratak na prethodne razine.
Upravo sam počeo igrati uživajući u ovom trenutku i grafika je jako dobra
Fruit Block Friends 休閒 zil
Osjećao sam da bi moglo biti teško igrati, ali zbog toga se osjećam bolje
U redu je igrati 🙂🙂